”Rätt gjort av tanten”

Publicerad 2014-05-10

Klas Belins bild när en kvinna kastar vatten på mannen som kissar utanför hennes fönster har utsetts till månadens läsarbild.

Grattis...Klas Belin, 24, som tagit månadens läsarbild – på tanten som blev förbannad och bestämde sig för att hälla vatten på mannen som kissade under hennes fönster.

Hur gick det till när du tog bilden?

– Det var på Hammarbys premiärmatch när supportrarna går i ett tåg till arenan. Flera av killarna ställde sig och kissade mot en lägenhetsvägg. Tanten som bor i lägenheten blev förbannad och försökte jaga bort dem genom att skvätta vatten på dem. Jag tog upp mobilen och tog en bild, eftersom jag tyckte att det var väldigt roligt.

Hur reagerade de som fick vatten på sig?

– De skrattade bara. Det var ju en oväntad sak att göra, men ändå väldigt rolig. Jag tycker att det var helt rätt av tanten att agera så som hon gjorde. Efteråt skickade jag bilden till alla mina kompisar som skrattade högt och spred bilden på sociala medier.

Hur känns det att vinna månadens bild?

– Kul men oväntat. Jag brukar inte ta så mycket bilder. Det här är den första bilden jag någonsin skickat in till en tidning.

Vad ska du göra med vinstpengarna?

– Jag ska åka till Grekland i sommar, så då lär jag ju behöva pengarna. Det passar faktiskt väldigt bra.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

Att skolan ska ta slut och att det blir sommarlov. Och att det ska bli fint väder till sommaren!