Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Schlagerbingofinal

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-05-25

Spela och önska schlagerfavoriter

Nu är det sista chansen att spela Schlagerbingo på svenskaspel.se. Samtidigt kan du lyssna på radio, chatta och delta i tävlingar.

För sista gången i år kan du spela Schlagerbingo på svenskaspel.se. Spelet är öppet fram till midnatt. Det är ett klassiskt bingospel och jackpotten på minst 1 000 kronor går ut om någon får Bingo inom 13 nummer.

Radiosändning

Samtidigt kan du lyssna på schlagerradion och önska låtar. Passa på, eftersom det är sista kvällen.

– Vi sänder mellan 18 och 20, säger Nicole Melleroth projektledare för Bingo på svenskaspel.se.

Önskelåtar

Tillsammans med programledaren sitter en chattvärd som bland annat kommer att skicka ut frågor om önskelåtar. Det går att önska direkt via chatten, precis som tidigare. Passa på att önska din favoritschlager. Kanske har du fått en ny från gårdagens final?

Genom att klicka på en ikon längst upp på sidan för spelet väljer spelarna själva om det vill lyssna på radioprogrammet eller inte. Vill du inte spela Bingo kan du går det bra att bara lyssna på radion.

Under radiosändningarna blir det frågetävlingar och deltagarna kan vinna presentkort. Frågorna handlar om det mesta, så den som är allmänbildad är definitivt med i matchen.

Du kan spela direkt från aftonbladet.se. Logga in i spelarfönstret längre ner på sidan. Är du inte kund hos svenskaspel.se blir du det lätt genom att klicka på "Bli kund" och följa de enkla instruktionerna.