Aftonbladet

Dagens namn: Stella, Estelle

Bingomiljonären: ”Det känns helt otroligt”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-10

Vann 1 000 566 kronor

I snart en vecka har han varit miljonär. Jimmy har börjat förstå att det hela inte bara är en dröm.

– Det här känns helt otroligt!

För snart en vecka sedan, den 4 april, öppnades Jackpotjakten på svenskaspel.se. Samma dag fick Sverige en ny bingomiljonär.

När Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, når vinnaren, som kommer från Göteborg och är i 50-årsåldern, är han mycket lycklig över vinsten:

– Det här känns helt otroligt! Jag fattade först inte att jag vunnit, men när det stod klart trodde jag inte det var sant och var tvungen att dubbelkolla allt igen och igen, berättar Jimmy.

Rekordsnabb vinst

Jackpotjakten på svenskaspel.se startade fredagen den 4 april klockan 13.00. Knappt två timmar senare, 14.52, skuttade miljonpotten in på Jimmys konto.

Vad ska du göra för pengarna?

– Det här gör givetvis att man kan få en bättre tillvaro ekonomiskt och kan genomföra några av sina drömmar. Först ska jag betala av lån och sedan lutar det åt en resa till USA, berättar Jimmy.

– Min stora dröm är att köpa en bil, en cab, så nu kan jag ju börja titta, säger Jimmy och skrattar.

Varför började du spela Bingo?

– Jag måste erkänna att det var min sambo som visade hur man spelade Bingo på nätet och man kan inte säga att jag spelat speciellt många gånger, men kul är det.

– Tidigare hade jag spelat på andra spel som finns på sajten och det kommer jag att göra även i fortsättningen, avslutar vinnaren som till vardags arbetar som konsulent.

En ny Jackpottjakt pågår just nu. Spelet är öppet varje dag 13.00-01.00. Fram till den 20 april kan du bli årets tredje bingomiljonär på svenskaspel.se.