Hoppa till innehållAftonbladet

Idag Smörgåstårtans dag, imorgon Ostkakans dag

Paolo Robertos fyllda fläskkotletter

Fyllda fläskkotletter med ugnsbakad potatis.

Fyllda fläskkotletter med ugnsbakad potatis - Fläskkotletter är goda bara stekta i pannan. Men med alla de härliga smakerna som finns i receptet når kotletterna helt nya höjder, säger Paolo Roberto.

Fyllda fläskkotletter med ugnsbakad potatis

Costolette di maiale ripiene, con patate al forno

  • Ingredienser

  • tandpetare
  • salt och peppar
  • 1 msk rosmarin, torkad
  • 2 msk olivolja
  • 800 g potatis, skalad och skuren i klyftor
  • salt och peppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl vitt vin
  • 2 tsk rosmarin, finhackad och färsk
  • 75 g salami
  • 12 oliver
  • 2 schalottenlökar
  • 4 fläskkotletter med ben, jämnt skurna

Gör så här