Dagens namn: Jenny, Jennifer
arrow Listan tar bara några minuter att läsa igenom – men kan spara dig 100 000-tals kronor.
arrow Är du nyfiken på att laga vegetariska rätter till julbordet i år? Då kan du ställa frågor till vegoproffset Gustav Johansson nu på söndag klockan 15.
arrow ”Hela Sverige bakar”-vinnaren Andréa Brändström svarar på allt om julgodis och bakning.
arrow ”De är jätteenkla och blir lika fina som dekoration eller som en munsbit till kaffet”, säger hon.
arrow Smakar som pepparkaksdeg, men bakade utan socker, gluten och mjölkprodukter.
arrow När julborden ställdes in stod Mikael Jidenholm med 150 ton osåld grönkål. Det blev startskottet för en hel grönkålsrörelse.
arrow Ica, Willys, Mathem, Coop, Hemköp och Citygross svarar på när du senast måste klicka hem maten för att ha den till jul.
arrow Choklad, nougat och mandel i en perfekt liten munsbit – lika enkelt som gott!
arrow De här är till för dig som älskar mörk choklad med en kyss av mint.
arrow Enkla men lyxiga praliner som faller många i smaken.
arrow Den här knäcken är inte bara snygg, den är förföriskt god också med sin sötsalta salmiaksmak.
arrow Professor Erik Angner förklarar varför rea-hetsen kan driva folk till rena vansinnet.
arrow Det här är årets bästa fynd – produkterna som sålt mest – värsta prisbluffarna
arrow Första advent är här! Runt om i Sverige är man nu mitt uppe i julbaket, med mjöl på förklädet och ogräddad pepparkaksdeg i munnen. Dags att baka!
arrow Kan man gå på julbord i pandemitider?Ja – många restauranger serverar buffén som vanligt. Nästan.
arrow Vinskribenten Pär Strömberg har provsmakat årets nya Beaujolais Nouveau. Här kommer hans bedömning.
arrow Köpjippot brukar slå rekord varje år – men nu kan trenden brytas
arrow Den 27 november smäller det igen – världens galnaste shoppingdag. Vissa hävdar vissa att namnet har en mörk historia.
arrow Från mars till september ökade försäljningen med 351 procent.
arrow Influencern Sofia Wood hatade vintern. Nu har hon skrivit kokboken ”Vinter hos Wood” – och helt ändrat uppfattning.
arrow Att servera en lyxig pasta är både avslappnat och superfestligt. Allra godast blir det om du gör rätten på egen pasta…
arrow Det här är en rödgyllene rätt som är både festlig och enkel, med härlig syra från den nordafrikanska chilipastan harissa.
arrow Ostron med citron, mignonette och Tabascogratiné – så vackra, så festliga och som små kallsupar av havet.
arrow Hur ska du fira? Vilken är din favorit? Dela med dig av dina bilder och bästa recept med choklad.
arrow Hon gick från ätstörd till matprofil och är nu aktuell med en ny kokbok.
arrow I det här receptet kan du egentligen steka bönorna hur länge som helst genom att addera vatten som får koka bort.
<
1
...
8
9
10
16
>