Dagens namn: Hildegard, Magnhild
arrow För hälsans skull bör man äta fisk 2-3 gånger i veckan, men det kanske inte alltid är så lätt att veta hur man ska tillaga det där frysta laxblocket ? Mattias visar ett riktigt gott recept på mjukbakad lax med gremolata.
arrow Mattias Larsson lagar burgaren som har två miljoner visningar på Youtube.
arrow Okonomiyaki är en japansk pannkaka med kål. Den är proppad med goda smaker och med de smakrika tillbehören blir den lätt beroendeframkallande.
arrow Har du provat Okonimiyaki någon gång? Det är en stor favorit i de japanska hushållen. Mattias visar hur du gör denna smakrika kålpannkaka tillsammans med edamamebönor och toppar härligheten med goda räkor. En rätt som passar lika bra till vardags som till fest!
arrow Vem säger att pyttipanna måste vara tråkigt? Mattias skakar om den gamla klassikern rejält med en örtig färs, fetaost, stekta ägg och heta betor. Vardagsmat när den är som bäst!
arrow Mat ska vara roligt och inte svårt, men garanterat gott.
arrow Kocken Mattias Larsson: 5 ingredienser och 5 minuter
arrow Så gör du världens godaste hälsosnacks
arrow Så blir kycklingfilén saftig och extra god
arrow Mattias, Sofia och Filip tar en titt i spåkulan och trendspanar inför det nya året
arrow I del sex av köttskolan går Mattias Larsson igenom skillnaderna mellan olika köttfärs och vad du bör laga med dem.
arrow I femte delen av Godares Köttskola guidar fredagskocken Mattias Larsson till rätt val av fläskkött.
arrow Kocken Mattias Larsson lär ut hur du väljer rätt fläskkött till olika rätter.
arrow Kocken Mattias Larsson tipsar om vilket kött som passar till olika rätter
arrow I tredje avsnittet av köttskolan guidar kocken Mattias Larsson till allt du behöver veta om hängmörat kött.
arrow Vill du göra ett fynd är det just marmoreringen du ska titta efter.
arrow Kocken Mattias Larsson presenterar fyra räk-alternativ, beroende på vilken budget du har och vad du ska ha räkorna till.
arrow ”Med den här ingrediensen blir den fantastisk”, säger Mattias Larsson.
arrow Vad betyder hängmörat kött? Varför ska man inte bli skrämd av utseendet? Kocken Mattias Larsson förklarar i klippet.
arrow Vad är egentligen marmorering och vad betyder det för smaken? Mattias Larsson svarar i klippet.
clock 40 min
arrow Steg för steg – med kockens tips blir oxfilén extra saftig
arrow Kocken Mattias Larsson lagar råraka med krämig hummerröra
clock 1 h
arrow Janssons frestelse – kocken Mattias Larsson lagar en riktigt krämig Jansson.
arrow Kocken Mattias Larsson bästa tips: "En krämig sillröra med prästost och dillfrön - en spännande smakkombo!"
arrow Kocken Mattias Larsson visar steg för steg.
<
1
2
3
4
5
>