Dagens namn: Hildegard, Magnhild
arrow Aftonbladet träffar Too good to go-landschefen i Sverige Åsa Sandberg och bagaren Robin Delselius för att prata om brödsvinnet och hur man kan minska det.
arrow I år kommer du att hälla ut ungefär 18 kilo mat och dryck – bara i avloppet.
arrow Rätter som toppar hemleverans av mat i Stockholm
arrow Minskat mängden slängd mat – ”har en nolllvision”
arrow Hundratals lådor med mat har levererats från skolmatsalar till personalen på intensivvårdsavdelningen.
arrow Baka med grönsaker i bröd - perfekt til frukostmackan. Dessutom är det svinn-smart!
arrow Här hittar du tips och recept på hur du gör påskbordet lite mer hållbart.
arrow En ny FN-rapport visar att 17 procent av den mat som är tillgänglig för konsumenter slängs.
arrow ”På förstaplatsen hamnade något många förmodligen kan känna igen sig i.”
arrow 2,73 millimeter. Så liten blev världens sannolikt minsta semla. Sen åt papegojan Åke upp den. – Varsågod. Smaka.
arrow Det är ju ett evigt tjat om att minska matsvinnet. Kocken Karin Sundgren stämmer in i kören med nya boken ”No…
arrow Så räddar du ditt gamla bröd – bagarens bästa tips
clock 20 min
arrow Det här är riktigt smaskigt och passar både som frukost och mellis.
clock
arrow Ta vara på det torra brödet, det finns mer än ströbröd man kan göra.
arrow Har du torrt, gammalt bröd kvar? Gör en läcker italiensk panzanella-sallad Gott, enkelt och ett bra sätt att slippa…
arrow När pengarna sinar finns det smarta knep för att ändå äta gott.
arrow Aftonbladets matskribent Jon Hansson summerar 2020 och blickar framåt
arrow Zero-waste-författaren om konsten att använda spill, spad och kanter
arrow Kokt potatis borde förvaras i kassaskåp, så värdefulla är de och får under inga omständigheter gå i soporna.
clock 30 min
arrow Ost och salsiccia sätter smaken på den här goda och enkla pasträtten.
clock 2 h
arrow Mandariner, apelsiner, citroner och lime vill som så många andra frukter inte ligga och vara vackra i fruktskålen.
arrow Livsmedelsverket lanserar nyordet ”bäst före-snooza” för att uppmärksamma matsvinn, rapporterar Ekot.
arrow Spara tid och undvik matsvinn med inredningsexperten Pernilla Janssons enkla knep!
arrow Stjärnkocken Tommy Myllymäki om matsvinn och varför man aldrig ska försöka laga mat som proffsen
arrow Sirius-profilen bakom ny maträddarapp
<
1
2
3
4
5
...
8
>