Dagens namn: Eugen, Eugenia
Årets Rätt skapas varje år av den regerande mästaren i Årets Kock. Här hittar du recepten på Årets Rätt.
20 APR 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Jessie Sommarströms nya 50/50-recept
17 MAR 2022 GODARE
arrow Färsbiffar på vildsvin, syrad kål, saltgurka, aïoli och en svensk hummus
17 MAR 2022 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Färsbiffar på vildsvin, syrad kål, saltgurka, aïoli och en svensk humus – allt inrullat i bröd.
arrow Gustav Leonhardt om sin matfilosofi: ”det eleganta i det enkla”
arrow Kebaben består förutom färsbiffar på vildsvin av syrad kål, saltgurka, aïoli och en svensk humus gjord på Vreta gulärt i stället för kikärtor, allt inrullat i ett tunnbröd.
18 MAR 2021 GODARE
arrow Årets kock 2020 Ludwig Tjörnemo: ”Något alla kan laga hemma”
18 MAR 2021 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Årets kock 2020 Ludwig Tjörnemo har skapat en ny favorit
18 MAR 2020 GODARE
arrow Årets kock Martin Moses: Jag tror att alla kan få den här rätten väldigt god
arrow ”Jag hoppas att denna rätt kommer att bli en favoriträtt hemma i köken, både nu och i framtiden”
18 MAR 2020 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Martin Moses visar hur du tillagar rätten
14 MAR 2019 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Årets Kock David Lundqvist berättar om sin nya skapelse
arrow Årets kock David Lundqvist berättar om sin nya skapelse
arrow Årets kock presenterar årets rätt och visar hur den ska läggas upp.
arrow Reporter Johan Gunnarsson intervjuar årets kock om årets rätt
arrow Recept och tillagning av årets rätt
14 MAR 2019 GODARE
arrow Årets kock, David Lundqvist, har skapat Årets rätt – Kåltaco! ”Godare än så här blir det inte”
arrow En riktig smakexplosion med en skön blandning av krispigt och mjukt.