Bert Robertsson råkade i luven på Anders Forsberg efter en SHL-match mellan Modo–Skellefteå 2013 och tränaren lämnade lokalen i tårar.

Händelsen är fortfarande inte glömd hos Modo-fansen, tydligen.

I kvällens träningsmatch mellan lagen fick Robertsson svälja en särskilt ramsa från läktaren; "Robertsson, Robertsson – är en mytoman, han grinar hela dan".

"Har hört det förr"

Efter matchen, när Skellefteå-tränaren intervjuades i Modos sändning, Live Arena, skickade han en hälsning till Modosupportrarna.

– Får jag hälsa fansen en sak, frågade Robertsson.

– Det räcker med det där, jag har hört det förr och ni vet sanningen allihopa, grabbar.

Matchen då?

Senast Modo spelade i Fjällräven Center kommer för alltid vara ihågkommen som ett mörkt kapitel i klubbens historia.

Då åkte Modo ur SHL.

Nu var laget tillbaka för första gången sedan den tunga kvällen i våras och man verkade ha glömt det förflutna.

Hemma mot de fyrfaldiga SHL-seriesegrarna Skellefteå blev det en skrällvinst.

Vände matchen

Nyförvärvet Emil Molin gav Modo ledningen redan efter knappt fem minuters spel, men Skellefteå hann kvittera 20 sekunder innan första pausvila genom Marcus Pettersson.

Västerbotten-laget tog också ledningen när Andrew Calof hittade nät men i den tredje perioden såg Henrik Björklund till att ta matchen till förlängningen efter 2–2-målet i powerplay.

Och förlängningen var bara 58 sekunder gammal när David Rundqvist blev matchhjälte, sköt avgörande 3–2 till Modo och fullbordade knallen inför hela 1 860 åskådare.

Även Rögle och AIK möttes under onsdagskvällen. Stockholmarna, som föll med 0–4 mot Malmö i går, fick inte någon seger med sig hem från Skåne när även kvällens möte slutade med förlust.

Efter en målfattig förstaperioden blixtrade lagen till i mittperioden.

Rögle gick upp i en 2–0-ledning blott två minuter in i densamma efter mål av Filip Karlsson och Daniel Sylwander, innan Daniel Olsson-Trkulja reducerade kort senare.

Men Bryan Leg såg till att ge Rögle en 3–1-ledning efter två perioder och med 1.30 kvar av matchen fastställde Simon Ryfors slutresultatet 4–1 till Ängelholmsklubben.