På en sekund kan du, tja, exempelvis blinka några gånger med ögat, "gilla" ett inlägg på Facebook eller byta tv-kanal.

Men du hinner tydligen också dra på dig 27 utvisningsminuter i en hockeymatch.

Det bevisade Tom Sestito, 26, i natt.

Försvarade Sedin

Vancouvers buse hann bara vara på isen i en sekund innan han tvingades lämna den. Anledningen var den tackling lagkamraten Henrik Sedin råkade ut för.

Matchuret hade tickat fram till 2.32 i den första perioden när det var dags för Sestitos första byte i matchen och direkt på tekning gav han sig på Los Angeles Kings Jordan Nolan för att hämnas på tacklingen mot svensken.

Slogs inte tillbaka

Nolan var dock inte särskilt intresserad av att slåss tillbaka och därför var det bara Sestito som straffades. Fem minuter för slagsmål, två minuter för att ha startat ett slagsmål – och 20 minuter för misconduct/game misconduct.

Det blev också det enda Vancouver-busen gjorde i matchen som slutade med Kings-seger med 1–0.

Se när han försöker starta slagsmål här! (OBS! Extern länk)