Dagens namn: Stella, Estelle

Sågas av ”Foppa” – efter tuppluren

Publicerad 2013-04-07

”Det där skulle inte jag vara glad över”

Philadelphias målvakt Ilya Bryzgalov släppte in fyra mål på en period när laget förlorade med 1-4 mot Winnipeg Jets.

När 32-åringen sedan byttes ut bjöd han på en mindre tupplur i båset.

– Jag skulle inte vara glad som spelare om målvakten drar en gäspning, säger Peter Forsberg i TV10.

Ilya Bryzgalov har fått utstå hård kritik för sina insatser i säsongens Philadelphia. Lördagens match mot Winnipeg Jets blev inte heller någon rolig historia för ryssen.

”Står i sidled”

32-åringen släppte in fyra mål under den andra perioden, varav två efter mycket tveksamma ingripanden, när Flyers tappade 1-0 till 1-4.

– Han är lite överallt i målet. Han står ju i sidled. De är inte nöjda med honom i Philadelphia och det är inte så konstigt. De borde kanske ha bytt ut honom efter trean. Det syns emellanåt att han inte har självförtroendet, säger förre Flyers-spelaren Peter Forsberg som agerade expert i TV10.

”Han drar en gäspning”

När Bryzgalov sedan väl byttes ut visade han inte något överdrivet engagemang för matchen. TV-bilderna visar hur 32-åringen sitter och blundar i båset samt döljer en gäspning med plockhandsken.

– Han drar en lite gäspning där. Det skulle inte jag vara glad över om jag var medspelare. Att målvakten drar en gäspning när han precis blivit utbytt. Det känns inte riktigt bra, säger Peter Forsberg.