Andra perioden: 1-1 (17.25) Andy Hilbert 1 (Mike Sillinger, Rick DiPietro).

Tredje perioden: 1-2 (07.30) Richard Park 2 (Ruslan Fedotenko, Radek Martinek).

N Y Islanders: Rick DiPietro 95,2% istid 59.50 (20 räddningar).

Boston: Tim Thomas 93,1 % istid 58.57 (27 räddningar).

Svenskarna:

Mål, assist, skott, utv min, +/-, istid

Per-Johan Axelsson, f, Boston 1, 0, 3, 0, -1, 14.53

Matchen: Två osannolika målskyttar hjälpte New York Islanders till en hemmaseger i natt. Andy Hilbert gick in i matchen mållös medan Richard Park hade ett mål på sitt konto.

Hilbert kvitterade Per-Johan Axelssons ledningsmål medan Park fixade segerpucken 7.30 in i tredje perioden.

– Skönt att bli av med bördan av att inte ha gjort mål, sade Hilbert till AP efter sitt första mål på 27 matcher.

Hilbert har en poäng på 19 matcher den här säsongen. Det är ett facit som överträffas av Islanders målvakt Rick DiPietro. Han hade en assist på 1-1-målet, hans andra för säsongen, men lyckades framför allt ge hemmalaget ett stabilt målvaktsspel.

Montréal–Buffalo 0-3

(0-0, 0-2, 0-1)

Andra perioden: 0-1 (09.38) Jaroslav Spacek 5 (Ales Kotalik, Brian Campbell) spel fem mot fyra, 0-2 (13.54) Thomas Vanek 6 (Michael Ryan, Derek Roy).

Tredje perioden: 0-3 (19.33) Jochen Hecht 6 ( - ) mål i tom kasse, spel fem mot sex.

Skott: 24-35 (9-10, 7-14, 8-11).

Utvisningar, Montréal: 4 x 2 min.

Buffalo: 3 x 2 min.

Publik: 20 173 (i Bell Centre).

Målvakter:

Montréal: Cristobal Huet 94,1% istid 59.14 (32 räddningar).

Buffalo: Jocelyn Thiabault 100 % istid 60.00 (24 räddningar).

Svenskarna:

Henrik Tallinder, b, Buffalo 0, 0, 2, 2, 0, 16.11

Matchen: Efter en tung säsongsinledning ser Buffalo i allt större grad ut som fjolårets President’s Trophy-vinnare igen. Lagets reservmålvakt Jocelyn Thibault lade ett gammalt spöke bakom sig när han höll nollan mot laget från sin uppväxtort, som han utan framgång vaktade buren för mellan 1995 och 1998, för att slutligen bli jagad ur staden.

– Det är alltid speciellt varje gång jag får chansen att spela mot Montréal, särskilt här i stan. Jag är glad att Lindy (Ruff, Buffalos coach) gav mig chansen att spela i kväll, säger 32-åringen till AP.

– Jag tror killarna förstod att den här matchen var viktig för mig. De gjorde en jäkligt bra match.

Desto tristare var det då att Buffalos svenske back Henrik Tallinder tvingades lämna matchen med en axelskada i den andra perioden. Han återvände aldrig till matchen.

Colorado–Calgary 2-5

(0-2, 0-2, 2-1)

Första perioden: 0-1 (08.04) Daymond Langkow 9 (Jarome Iginla, Anders Eriksson), 0-2 (18.46) Matthew Lombardi 7 (Cory Sarich).

Andra perioden: 0-3 (07.08) Adrian Aucoin 3 (Kristian Huselius, Matthew Lombardi), 0-4 (10.24) Stephane Yelle 1 (Dustin Boyd).

Tredje perioden: 1-4 (03.17) Joe Sakic 6 (Andrew Brunette, Jeff Finger), 1-5 (07.44) Craig Conroy 4 (Jarome Iginla, Cory Sarich), 2-5 (15.41) Brad Richardson 1 (Scott Hannan, Kurt Sauer).

Skott: 23-32 (4-12, 3-16, 16-5).

Utvisningar, Colorado: 7 x 2 min, 1 x 5 min, 2 x 10 min, 1 matchstraff.

Calgary: 4 x 2 min, 1 x 5 min, 2 x 10 min, 1 matchstraff.

Publik: 18 007 (i Pepsi Center).

Målvakter:

Colorado: José Thoedore 84,4% istid 59.46 (27 räddningar).

Calgary: Miikka Kiprusoff 91,3 % istid 59.59 (21 räddningar).

Svenskarna:

Anders Eriksson, b, Calgary 0, 1, 0, 0, +1, 23.53

Kristian Huselius, fw, Calgary 0, 1, 4, 0, +1, 16.24

Matchen: – Det stank om oss.

Colorados coach Joel Quenneville skräder inte på orden efter nattens hemmaförlust mot Calgary. Faktum är att hans adepter bara lyckades skjuta sju skott på mål under de två första perioderna. I tredje skärpte laget till sig, men då var matchen redan körd.

– Sättet vi förlorade på och sättet vi kom ut och spelade på är oacceptabelt. Det var rakt igenom en pinsam insats av oss, sade lagkaptenen Joe Sakic till AP.

Calgary hade desto mer att vara nöjt med.

Laget trummade på och fick tidig utdelning. Kristian Huselius, som suttit i coachen Mike Keenans frysbox de senaste matcherna, fick utökad speltid och svarade med att spela fram Adrian Aucoin till Calgarys 2-0-mål.

– Vi spelade bra, framför allt under de 40 första minuterna. På det hela taget var det en riktigt bra match, tyckte Keenan.

Calgary saknade Marcus Nilson, som drabbats av en hjärnskakning.

Phoenix–Toronto 5-1

(4-1, 1-0, 0-0)

Första perioden: 1-0 (04.16) Daniel Winnik 2 (Radim Vrbata, Ed Jovanovski), 2-0 (08.24) Peter Mueller 6 (Zbynek Michalek), 3-0 (08.42) Steve Reinprecht 6 (Shane Doan, Mike York), 3-1 (16.44) Kyle Wellwood 4 (Jason Blake, Hal Gill), 4-1 (18.03) Derek Morris 3 (Keith Ballard, Mike Zigomanis).

Andra perioden: 5-1 (02.05) Radim Vrbata 8 (Martin Hanzal, Daniel Winnik).

Skott: 37-26 (15-7, 8-11, 14-8).

Utvisningar, Phoenix: 6 x 2 min, 3 x 5 min, 1 x 10 min.

Toronto: 5 x 2 min, 3 x 5 min.

Publik: 17 190 (i Jobing.com Arena).

Målvakter:

Phoenix: Ilya Bryzgalov 96,2% istid 59.54 (25 räddningar).

Toronto: Andrew Raycroft 71,4 % istid 08.24 (5 räddningar), Vesa Toskala 90 % istid 51.36 (27 räddningar.

Svenskarna:

Mathias Tjärnqvist, fw, Phoenix 0, 0, 2, 0, +1, 12.23

Staffan Kronwall, b, Toronto 0, 0, 1, 0, -1, 12.14

Mats Sundin, fw, Toronto 0, 0, 2, 0, -2, 18.26

Alexander Steen, fw, Toronto 0, 0, 1, 0, -2, 14.42

Matchen: Ilya Bryzgalovs inträde mellan Phoenix stolpar är en fulländad succé. I natt plockade ryssen sin fjärde raka seger i den nya klubben efter att ha plockats upp på waivers från Anaheim tidigare i veckan.

– Han har hjälpt oss att vända på den här säsongen, och kanske hela organisationens lycka, säger coachen Wayne Gretzky till AP i en hyllning till målvakten.

För Toronto är läget det motsatta. Nattens nederlag var det fjärde raka den här veckan. Och i den galna hockeystaden börjar tonen mot laget bli allt hårdare. Både coachen Paul Maurice och general managern John Ferguson jr ryktas sitta löst.

– Just nu är laget inne i en negativ trend, och bra lag hittar ett sätt att ta sig ur dem. Bra lag vet vad som krävs för att vinna, och det är vad som väntar oss. Nu har vi nått botten och har 60 matcher på oss att vända det här, säger Mats Sundin, som fick se sin poängsvit på sju matcher komma till ett stopp.

Washington–Carolina 5-2

(2-0, 1-1, 2-1)

Första perioden: 1-0 (03.03) Mike Green 5 (Michael Nylander, Tom Poti) spel fem mot fyra, 2-0 (06.17) Alexander Ovechkin 15 (Michael Nylander, Nicklas Bäckström) spel fem mot fyra.

Andra perioden: 3-0 (11.30) Michael Nylander 6 (Nicklas Bäckström) spel fem mot fyra, 3-1 (19.51) Erik Cole 4 (Cory Stillman).

Tredje perioden: 3-2 (02.09) Ray Whitney 11 (Glen Wesley), 4-2 (18.10) Alexander Ovechkin 16 (Shaone Morrisonn), 5-2 (19.31) Boyd Gordon 2 (Dave Steckel) mål i tom kasse, spel fyra mot sex.

Utvisningar, Washington: 4 x 2 min.

Carolina: 5 x 2 min.

Publik: 13 650 (i Verizon Center).

Målvakter:

Washington: Olaf Kölzig 94,6% istid 59.52 (35 räddningar).

Carolina: John Grahame 87,9 % istid 59.04 (29 räddningar).

Svenskarna:

Michael Nylander, fw, Washington 1, 2, 1, 2, -2, 16.22

Nicklas Bäckström, fw, Washington 0, 2, 1, 0, 0, 14.59

Nicklas Wallin, b, Carolina 0, 0, 1, 0, +1, 21.37

Matchen: Nicklas Bäckström fortsätter att trivas under nye coachen Bruce Boudreaus ledning. Två nya assist i natt och en ny seger för Washington, som plötsligt har hittat liv efter avskedandet av Glen Hanlon.

Även Michael Nylander (1+2) och Alexander Ovechkin (2+0) var på spelhumör när topplaget Carolina avfärdades i natt.

Nylander hade del i Capitals tre första mål, som alla kom i numerärt överläge. Han har dock inget bra svar på varför allt plötsligt fungerar för laget.

– Det kan jag inte svara på, seriöst har jag faktiskt inget bra svar på den frågan, säger Nylander till AP.

Ovechkins två mål ger honom åtta på de åtta senaste matcherna. Sammanlagt har ryssen gjort 16 mål. Med den noteringen ligger han på delad andraplats i NHL:s målliga bakom landsmannen Ilya Kovalchuk, Atlanta.

Ottawa–Philadelphia 3-4

(2-1, 1-3, 0-0)

Första perioden: 1-0 (06.33) Wade Redden 3 (Jason Spezza, Dany Heatley) spel fem mot fyra, 1-1 (08.02) R. J. Umberger 3 (Daniel Briere, Randy Jones), 2-1 (14.10) Dany Heatley 12 (Dean McAmmond, Chris Phillips).

Andra perioden: 2-2 (00.58) Scott Hartnell 3 (Daniel Briere), 3-2 (03.30) Christoph Schubert 3 (Brian McGrattan, Wade Redden), 3-3 (07.51) Mike Richards 13 (R.J. Umberger, Braydon Coburn), 3-4 (13.11) Daniel Briere 12 (Scott Hartnell, Braydon Coburn).

Skott: 29-41 (9-15, 10-19, 7-10).

Utvisningar, Ottawa: 4 x 2 min.

Philadelphia: 4 x 2 min.

Publik: 20 128 (i Scotiabank Place).

Målvakter:

Ottawa: Martin Gerber 88 % istid 27.51 (22 räddningar), Ray Emery 93,8 % istid 30.40 (15 räddningar).

Philadelphia: Antero Niittymäki 89,7 % istid 60.00 (26 räddningar).

Matchen: Daniel Briere fortsätter att leda Philadelphia Flyers. Nyförvärvet från Buffalo såg i natt till att sänka ett Danel Alfredsson-löst Ottawa Senators.

– Jag har bytt kedjor fram och tillbaka men på sistone har det klickat. Segermålet var ett bevis på det, det var antagligen mitt enklaste mål den här säsongen, säger Briere till AP.

Briere har sex mål och sex assist på sina åtta senaste matcher och har hittills visat sig vara värd det jättekontrakt Flyers gav honom i somras.

För Ottawa var förlusten den tredje raka. Det oroar inte coachen John Paddock.

– Inte särskilt. Du går inte från att vinna alla de där matcherna och ha den bästa vinnarprocenten till att plötsligen vara ett dåligt lag, säger han.

Daniel Alfredsson missade sin första match för säsongen på grund av en ljumskskada. Det är osäkert hur länge lagkaptenen blir borta.

Columbus–Detroit 3-2

(2-0, 0-2, 0-0, 0-0, 1-0)

Första perioden: 1-0 (12.35) Manny Malhotra 4 (Jason Chimera, David Vyborny), 2-0 (18.00) Nikolai Zherdev 7 (Ron Hainsey, Rick Nash).

Andra perioden: 2-1 (10.44) Tomas Holmström 12 (Pavel Datsyuk, Brian Rafalski) spel fem mot fyra, 2-2 (10.49) Pavel Datsyuk 5 ( - ).

Straffar: 3-2 Rick Nash.

Skott: 28-25 (5-7, 16-8, 3-9, 4-1).

Utvisningar, Columbus: 3 x 2 min, 2 x 5 min.

Detroit: 4 x 2 min, 2 x 5 min.

Publik: 17 513 (i Nationwide Arena).

Målvakter:

Columbus: Pascal Leclaire 92 % istid 64.28 (23 räddningar).

Detroit: Chris Osgood 92,9 % istid 64.56 (26 räddningar).

Mikael Samuelsson, fw, Detroit 0, 0, 2, 0, 0, 17.29

Matchen: Rick Nash har goda minnen från årets VM-final mot Finland. Faktiskt så goda att han i nattens straffavgörande mot Detroit Red Wings valde att kopiera sitt klassmål från vårens final i Moskva.

Nashs snygga dragning ställde Chris Osgood i Detroitmålet och gav Columbus sin andra raka seger på lika många dagar.

Annars var den mest omtalade delen av matchen den andra perioden, där Red Wings vände ett 0-2-underläge på ett spektakulärt sätt. Först tryckte Tomas Holmström in en reducering under ett powerplay. Och bara fem sekunder senare, direkt på tekning, vräkte Pavel Datsyuk in 2-2. Det innebär nytt klubbrekord. 1936 och 1987 lyckades laget göra två mål inom loppet av sju sekunder.

– Vi hade alla chanser att vinna, så många målchanser. Men sanningen att säga hade vi aldrig ens tagit oss till tredje perioden om det inte vore för ”Ozzie” (målvakten Chris Osgood). Matchen hade varit avgjord, säger coachen Mike Babcock, som fick se Henrik Zetterberg kliva av isen poänglös för blott andra gången den här säsongen.

Pittsburgh–Atlanta 5-0

(3-0, 1-0,1-0)

Första perioden: 1-0 (03.38) Jordan Staal 2 (Gary Roberts, Tyler Kennedy), 2-0 (11.53) Ryan Malone 7 (Sergei Gonchar, Kris Letang) spel fem mot fyra, 3-0 (15.09) Colby Armstrong 2 (Sidney Crosby, Sergei Gonchar).

Andra perioden: 4-0 (08.59) Sidney Crosby 12 (Sergei Gonchar, Erik Christensen) spel fem mot fyra.

Tredje perioden: 5-0 (05.01) Ryan Whitney 4 (Gary Roberts, Tyler Kennedy).

Utvisningar, Pittsburgh: 3 x 2 min.

Atlanta: 3 x 2 min.

Publik: 17 132 (i Mellon Arena).

Målvakter:

Pittsburgh: Marc-André Fleury 100 % istid 59.51 (28 räddningar).

Atlanta: Ondrej Pavelec 85,3 % istid 59.57 (29 räddningar).

Svenskarna:

Tobias Enström, b, Atlanta 0, 0, 2, 0, -1, 23.05

Niclas Hävelid, b, Atlanta 0, 0, 0, 0, -1, 17.21

Matchen: De två senaste matcherna kan ha räddat Pittsburghcoachen Michel Therriens jobb. Efter en och halv månad av ideliga underprestationer ser hans Penguins äntligen ut att ha kommit loss.

Nattens hemmaseger över Atlanta var en klang- och jubelföreställning från början till slut.

För målvakten Marc-André Fleury var nollan i Atlantas målkolumn extra skön. 23-åringen plockades av isen efter en riktigt medioker insats i inledningen av fredagens möte med Ottawa. I natt stoppade han 28 skott.

– Jag är glad att coachen gav mig chansen. Det är alltid en besvikelse när man gör som jag gjorde i Ottawa, därför var jag glad över att få vara tillbaka och visa vad jag kan, säger Fleury, som var förste spelare att draftas 2003.

– Vi ville genom honom chansen att studsa tillbaka, säger Therrien till AP. Dany (Sabourin, reservkeeper) var strålande i Ottawa, men du måste ge en idrottsman chansen att studsa tillbaka, och det gjorde han verkligen i kväll.

Atlanta, som föll med 0-3 mot New Jersey i fredags, har nu gått 132 minuter och 12 sekunder utan att göra mål.

– Vi ska sätta oss ned, kolla igenom matcherna och försöka lära oss från våra misstag, lovar general managern/coachen Don Waddell.

Tampa Bay–New Jersey 2-3

(0-0, 1-3, 1-0)

Andra perioden: 1-0 (00.35) Vincent Lecavalier 16 (Martin St. Louis, Shane O’Brien), 1-1 (04.49) Brian Gionta 6 (Zach Parise, Jamie Langenbrunner) spel fem mot fyra, 1-2 (12.19) Brian Gionta 7 (Travis Zajac, Zach Parise), 1-3 (13.01) David Clarkson 2 (John Madden, Jay Pandolfo).

Tredje perioden: 2-3 (00.36) Jason Ward 3 (Paul Ranger, Vincent Lecavalier) spel fem mot fyra.

Skott: 36-21 (7-13, 15-7, 14-1).

Utvisningar, Tampa Bay: 4 x 2 min, 1 x 10 min.

New Jersey: 4 x 2 min.

Publik: 19 077 (i St. Pete Times Forum).

Målvakter:

Tampa Bay: Johan Holmqvist 85,7% istid 58.16 (18 räddningar).

New Jersey: Martin Brodeur 94,4 % istid 59.54 (34 räddningar).

Svenskarna:

Johnny Oduya, b, New Jersey 0, 0, 0, 0, +1, 10.06

Matchen: New Jersey fortsätter bygga på sin pånyttfödelse. I Tampa tog laget sin fjärde raka bortaseger.

Och återigen var det målvakten Martin Brodeurs förtjänst att det gick vägen. Den 35-årige veteranen stoppade 34 skott och var särskilt på alerten i tredje perioden, där Devils förlorade skotten med 14-1.

– Han har spelat fantastiskt hela den här bortaturnén. Räddning efter räddning, de hade riktigt många målchanser, bra målchanser, säger backen Colin White till AP.

I Tampa kretsar det mesta kring Vincent Lecavalier. 27-åringen svarade för två nya poäng (1+1) och har ryckt åt sig en fempoängsledning i NHL:s poängliga. Centern har svarat för 38 poäng (16+23) på 23 matcher hittills. Tvåorna, Ilya Kovalchuk Atlanta, och Sidney Crosby, Pittsburgh, har 33 poäng vardera.

Nashville-Minnesota 4-3

(2-2, 0-1, 1-1)

Första perioden: 0-1 (11.08) Aaron Voros 3 (Brent Burns, Matt Foy), 1-1 (12.49) Martin Erat 7 (Ville Koistinen, Ryan Suter) spel fem mot fyra, 2-1 (13.12) Martin Gelinas 2 (Greg Zanon), 2-2 (14.16) Matt Foy 2 (James Sheppard).

Andra perioden: 2-3 (18.49) Marian Gaborik 8 (Mark Parrish, Dominic Moore).

Tredje perioden: 3-3 (10.16) Vern Fiddler 6 (Alexander Radulov), 3-4 (18.07) Branko Radivojevic 2 (Dominic Moore, Stephane Veilleux).

Skott: 43-25 (15-11, 15-6, 13-8).

Utvisningar, Nashville: 2 x 2 min.

Minnesota: 4 x 2 min.

Publik: 12 639 (i Sommet Center).

Målvakter:

Nashville: Chris Mason 84% istid 58.58 (21 räddningar).

Minnesota: Niklas Bäckström 93 % istid 60.00 (40 räddningar).

Svenskarna:

Kim Johnsson, b, Minnesota 0, 0, 0, 0, +1, 22.27

Matchen: Nashvilles bombardemang av Niklas Bäckström gav inte förväntad effekt. Trots 43 skott mot Minnesotas finske keeper fick Nashville se sig besegrat efter att slovaken Branko Radivojevic dödat matchen med mindre än två minuter kvar att spela.

En skön upprättelse för den tidigare Luleåforwarden.

– Det känns väldigt bra att få avgöra, särskilt som jag var petad förra matchen. Under de 21 matcherna innan dess gjorde jag bara ett mål, det var tufft. När du blir petad och måste sitta på läktaren hinner du tänka ganska mycket på ditt spel, säger Radivojevic, som fyllde 27 år på lördagen.

Noterbart från Nashville är att Predators fortsättningsvis har svårt att locka åskådare till Sommet Center. På lördagen slöt mindre än 13 000 åskådare upp bakom laget, vars framtid i Tennessee är alltid annat än given.

Edmonton–Chicago 2-1

(0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 1-0)

Andra perioden: 0-1 (00.43) Jim Vandermeer 2 (James Wisniewski), 1-1 (12.13) Ales Hemsky 7 (Denis Grebeshkoov, Geoff Sanderson).

Tredje perioden: 2-1 (06.02) Marty Reasoner 2 (Kyle Brodziak, Geoff Sanderson), 2-2 (11.18) Duncan Keith 4 (Martin Lapointe).

Straffar: 3-2 Shawn Horcoff.

Skott: 31-40 (8-7, 11-14, 11-11,1-8).

Utvisningar, Edmonton: 3 x 2 min, 1 x 5 min.

Chicago: 4 x 2 min, 1 x 5 min.

Publik: okänt (i Rexall Place).

Målvakter:

Edmonton: Dwayne Roloson 95 % istid 64.55 (38 räddningar).

Chicago: Nikolai Khabibulin 93,5 % istid 64.57 (29 räddningar).

Svenskarna:

Dick Tärnström, b, Edmonton 0, 0, 1, 0, 0, 5.13

Robert Nilsson, fw, Edmonton 0, 0, 0, 0, -1, 4.48

Magnus Johansson, b, Chicago 0, 0, 1, 0, -1 4.13

Matchen: I fjol dominerade de den kanadensiska juniorligan OHL tillsammans i klubben London Knights. I natt stod Edmontons Sam Gagner och Chicagos Pat Kane öga mot öga i Rexall Place. Och det var Gagner som fick sista skrattet.

Med en fantastiskt vackert utförd straff – ett bevis på mästerlig klubbteknik – lurade 18-åringen upp Chicagokeepern Nikolai Khabibulin på läktaren innan han skickade in pucken.

Kane försökte omedelbart upprepa sin gamla radarkompis bedrift, men fick se sig stoppad av Dwayne Roloson i Edmontonkassen. I stället såg Morabekantingen Shawn Horcoff till att döda tillställningen med ett andra straffmål för Oilers.

För svenskarna på isen var det verkligen en mardrömskväll. Robert Nilsson, Edmonton, och Magnus Johansson, Chicago, fick tidigt se sig bänkade efter att ha varit inne på baklängesmål.

Dick Tärnström lämnade matchen med en befarad hjärnskakning efter att åkt på en riktigt tung tackling av Chicagobacken Dustin Byfuglien tidigt i andra perioden.

San José–Los Angeles 1-2

(0-2, 0-0, 1-0 )

Första perioden: 0-1 (10.31) Dustin Brown 9 (Tom Preissing, Anze Kopitar), 0-2 (19.26) Anze Kopitar 9 (Lubomir Visnovsky, Dustin Brown) spel fem mot fyra.

Tredje perioden: 1-2 (12.41) Milan Michalek 7 (Joe Pavelski).

Skott: 27-17 (7-6, 13-5, 7-6).

Utvisningar, San José: 3 x 2 min.

Los Angeles: 3 x 2 min.

Publik: 17 496 (i HP Pavilion).

Målvakter:

San José: Evgeni Nabokov 88,2 % istid 58.50 (15 räddningar).

Los Angeles: Jason LaBarbera 96,3 % istid 60.00 (26 räddningar).

Svenskarna:

Douglas Murray, b, San José 0, 0, 0, 0, -1, 12.39

Matchen: Los Angeles Kings ungtuppar Anze Kopitars och Dustin Browns fina samarbete gav två mål. Det räckte för att få stopp på Kings fem matcher långa förlustsvit.

Kopitar och Brown svarade för varsitt mål och varsin assist i den första perioden. Därefter lät Kings sitt försvarsspel och duktige målvakt Jason LaBarbera sköta resten.

LaBarbera höll tätt långt in i den tredje perioden innan Milan Michalek kvitterade på ett direktskott efter att Joe Pavelski vunnit en tekning i den offensiva zonen.

Sharks svenske back Douglas Murray fanns på isen när Dustin Brown gjorde 1-0 för King i den första perioden. Det är blott det andra baklängesmålet Murray varit inne på den här säsongen.