Och Daniel Wessner har inte tacklat av.

Mot Södertälje i kväll fick Karlskoga-spelaren sitt andra matchstraff – på två matcher.

Daniel Wessner har i en tidigare spelarenkät som Sportbladet gjort utsetts till ligans största svin och hade inför förra säsongen toppat busligan tre år i rad.

I fjol blev han bara tvåa – men i år verkar allt vara som vanligt igen.

Efter 0-1-förlusten mot Björklöven senast spearade han en motståndare efter slutsignal och hamnade sedan i ett stort slagsmål.

Det blev matchstraff den gången och så även i kväll.

Matchstraff för fighting

I den andra perioden, med en 2-1-ledning borta mot Södertälje, blev Wessner rasande efter att en motståndare var på målvakten Andrew Engelage. Han kastade handskarna och fick till slut 5+20 för fighting.

Även fyra andra spelare fick varsin tvåminutersutvisning i det tumult som utbröt.

Bik Karlskoga vann matchen med 6-1 efter att laget gjort fyra mål i den tredje perioden.