Dagens namn: Nils

Två svenskmål när Dallas vann

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-01-19

Tom Wandell och Loui Eriksson jublar.

NEW YORK. Loui Eriksson och Tom Wandell gjorde båda varsitt mål när Dallas i natt slog Minnesota med 4-3.

NHL

Matchen i American Airlines Center hade pågått knappa fem minuter när Tom Wandell gjorde sitt femte mål för säsongen.

Och det var snyggt.

Timrå-stjärnan fick pucken av landsmannen Fabian Brunnström, fintade sig in mellan Minnesota-backarna, drog sig ut till vänster och sprätte in pucken bakom Niklas Bäckström (ja, Minnesotas finske målvakt delar namn med den svenske stjärnan i Washington).

En bit i andra perioden var det Loui Erikssons tur att göra sitt tjugonde mål.

Minnesota nära vändning

Han dök, som så ofta, upp framför kassen i rätt ögonblick och smekte in pucken med en backhand.

Strax därefter var Dallas upp i 4-0-ledning och såg ut att gå mot en komfortabel seger, men Minnesota lyckades under de sista 25minuterna göra tre mål och det var på håret att de lyckades kvittera också.

Noterbart i övrigt är Dallas-backen Nicklas Grossman gjorde comeback efter fem matchers frånvaro på grund av en knäskada.