Kristoffer Peterson och John Guidetti byttes båda in i sina respektive PL-klubbars träningsmatcher i USA i natt.

Det blev inga svenskmål.

Petersons Liverpool förlorade mot Roma efter ett sent avgörande.

Guidetti överglänstes av en provspelande 17-åring i 4-1-segern mot Kansas.

Både Liverpool och Roma mönstrade det unga gardet i träningsmatchen på Fenway Park i natt. Liverpool spelade utan VM-spelare som Sturridge, Gerrard och Sterling.

Den chansfattiga tillställningen avgjordes i slutskedet. Efter en hörna var Borriello sista Roma-spelare på bollen innan den gick via Liverpools Daniel Agger och vidare in i mål.

Svenske Kristoffer Peterson, som inlett säsongen strålande och hade gjort mål i två raka matcher, inledde på bänken men fick komma in i den 61:a matchminuten i stället för Rickie Lambert.

Bara några minuter senare dribblade han djupt i Romas straffområde och sköt – men Skorupski räddade och svensken blev mållös i matchen.

– Båda lagen spelade med unga spelare. Det är bra för mig att se våra unga spelare utveckla sina erfarenheter, sa Liverpooltränaren Brendan Rodgers efter matchen.

Guidetti mållös

John Guidetti byttes in i den 63:e minuten i Manchester Citys träningsmatch mot Kansas. Det var dock en annan talang som ådrog sig den mesta uppmärksamheten. 17-årige provspelaren Kelechi Iheanacho gjorde sin första match i City och imponerade direkt.

Anfallaren krönte matchen med att fastställa slutresultatet, 4-1, med två minuter kvar att spela. Efter förarbete från Jesús Navas placerade han in bollen lågt i hörnet.

Aleksandar Kolarov hade dessförinnan satt 3-1-målet på straff – efter att Iheanacho vänt bort två spelare och sedan levererat bollen till Scott Sinclair som blev fälld i straffområdet.

Den nigerianske supertalangen Iheanacho kunde knappast ha gjort mer för att övertyga Manuel Pellegrini att få kontrakt med britterna.

Citys övriga mål gjordes av Bruno Zuculini och Dedryck Boyata.

Även Chelsea träningsmatchade under onsdagen. Londonlaget, som redan spelat två matcher under försäsongen, nådde 1–1 mot österrikiska RZ Pellets. Chelsea var länge i underläge men Jermie Boga kvitterade sex minuter från full tid.