Rött kort och 0–1 efter tre minuter.

Djurgården lyckades hålla undan trots mardrömshalvleken i returmötet mot Progrès Niederkorn.

När man tog hem Conference League-kvalmötet med 3–1.

Djurgården åkte ner till Luxemburg med en tremålsledning efter en övertygande insats på hemmaplan.

Men det blev skakigt direkt när Progrès Niederkorns mittback Hamadou Karamoko sköt in en hörna redan i den tredje minuten.

När de blårandiga sedan rullade runt bollen i backlinjen i 36:e minuten tog Jacob Une Larsson ett för långt första tillslag.

30-åringen försökte återta bollen direkt med en tackling men träffade en motståndarspelare och domaren plockade upp det röda.

Jacob Une Larsson.

Höll tätt med en man mindre

Progrès Niederkorn tog över spelet i andra halvlek och Jacob Widell Zetterström tvingades till några svettiga räddningar.

Men Djurgården klarade av 54 minuter med en man mindre och förlorade kvällens match med 1–0.

Stockholmsklubben är därmed vidare i Conference League och ställs härnäst mot finska ligafyran Ilves Tampere.

Klubben som skrällde rejält när de slog ut Austria Wien på straffar under onsdagen.