Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-04-22

Hans nya budskap på armen: Må de hata, blott de frukta

Först såg han till att La Liga-avslutningen blir en rysare i klass med tv-succén Prison Break. Sedan visade David Beckham upp sin nya tatuering, inspirerad av tv-serien.

– En oerhört viktig seger, säger Real Madrids tränare Fabio Capello.

Succécomeback David Beckham har varit skadad i sex veckor. I går var han tillbaka. Han blev inbytt efter 66 minuters spel och behövde bara sju minuter på sig för att lägga en frispark som Sergio Ramos kunde nicka in.

Efter sex veckor utanför laget på grund av skada var David Beckham tillbaka på planen för Real Madrid i toppmatchen mot Valencia. Och hans comeback fick stor betydelse för Los Blancos. Beckham som har slitit med en knäskada kom in efter 66 minuter vid ställningen 1–1 istället för Gonzalo Higuain. Han behövde sju minuter på sig för att göra avtryck i matchen. Med en patenterad frispark hittade han Sergio Ramos som nickade in 2–1 vilket blev segermålet.

”Spelade bra”

Matchen var viktig för båda lagen och tack vare segern är Real nu med i kampen om ligatiteln igen även om det är fördel Barcelona. Madrid är två poäng bakom de regerande mästarna som har en match mindre spelad. Ändå var det lätt att se hemmaspelarnas glädje efter trepoängaren säkrats.

– Vi spelade mycket bra. Att möta Valencia är svårt, mycket svårt, säger Fabio Capello.

Gladast av alla var kanske Beckham som firade genom att visa upp sin nya tatuering som sägs ha inspirerats av tv-succén Prison Break där svenske Peter Stormare var en av stjärnorna.