Publicerad 2013-03-16

Modric och Ronaldo slog till ännu en gång

Cristiano Ronaldo och... Luka Modric?

Ja, det verkar vara Real Madrids nya superduo.

Efter att de tillsammans räddat Real i CL-matchen mot Manchester United, såg portugisen och kroaten i kväll till att vända matchen mot Mallorca.

Ö-laget tog inte hänsyn till att matchen spelades på Santiago Bernabeu i den spanska huvudstaden, utan chockade chockade Real Madrid direkt.

När lagen gick ner i arenans katakomber för halvtidsvila hade Mallorca tagit en 2-1-ledning efter två mål från Emilio Nsue och Alejandro Alfaro, men när de väl kom ut igen var det en annan historia.

Två mål på två minuter

Ett taggat Real satte fart på passningsspelet och efter en tids press gjorde Cristiano Ronaldo, på nick, och Luka Modric, med ett hästkänga, två mål på två minuter och därmed vänt matchen.

Gonzalo Higuain gjorde sitt andra för matchen bara tre minuter senare och i matchens sista sekvens fastställde Karim Benzema slutresultatet 5-2.

Segern inneär att Real klättrar närmre serieledaren Barcelona i den haltande ligatabellen och tar ett allt fastare grepp om andraplatsen. ”Marängerna” ligger nu tio poäng bakom sina katalanska antagonister, som imorgon spelar mot Madrid-laget Rayo Vallecano.