Vred sig i smärtor

PSV Eindhoven–NAC Breda utvecklade sig till en riktig mardrömsmatch för lagets svenskar.

Dels förlorade laget med 2–4.

Och så blev Andreas Isaksson skadad.

Ola Toivonen? Han slarvade bort bollen som gjorde att Breda kunde kvittera till 1–1.

Andreas Isaksson och Ola Toivonen.

Serieledande PSV Eindhoven var stora favoriter mot mittenlaget NAC Breda i kväll.

Men det blev en riktig mardrömsmatch för PSV, framför allt för deras båda svenskar.

Slarvade

Laget tog visseriigen ledningen efter 15 minuter då Ola Toivonen snyggt spelade fram Jonathar Reis.

Men sedan slog han en riktig usel passning som gjorde att Breda kunde kontra in 1–1 en dryg kvart senare.

Till slut vann Breda med 2–4.

Skadad vid hörna

För att göra förlusten ännu värre tvingades lagets svenske målvakt Andreas Isaksson kliva av strax innan paus efter att ha skadat sig i samband med en hörna. Vad som hände är oklart. Enligt Fotbollskanalen vred han sig i smärtor, men kunde själv ta sig ned till omklädningsrummet.