Jeremy Agbonifo, 18, gjorde karriärens två första seniormål i storsegern mot Dudelange.

– Jag känner att jag har gjort det bra, säger han i Sportbladets sändning.

BK Häcken

Efter en dryg kvart skarvade Valgeir Lunddal fram Jeremy Agbonifo.

Då lyfte 18-åringen in kvitteringen och sitt första Häcken-mål.

Tio minuter senare blev han frispelad på nytt – och rullade in 2–1 mellan benen på bortamålvakten.

– Det var bra minuter. Det är tack vare laget som pushat mig, säger tvåmålskytten till Sportbladet.

Rött kort

Dessförinnan spräckte de luxemburgska gästerna nollan med en hörna direkt i mål.

Därefter var Agbonifo i centrum på nytt. I slutet av första halvlek fick Vincent Decker sitt andra gula kort efter en hög spark mot 18-åringen.

Och med en man mer trummade hemmalaget vidare: Srdjan Hrstic fyllde på med två mål, Severin Nioule och Johan Hammar med varsitt.

Det landade på 6–1 i matchen och hela 12–3 i dubbelmötet, efter klar göteborgsk seger även i Luxemburg.

– Vi är klart bättre, säger siste målskytten Hammar.