Matchfakta 6/9

Sirius- BK Häcken 2–3 (0-1)

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-06

Matchen:

Dagens enda match i Superettan såg avgjord ut tio minuter in i den andra halvleken när Robert Mambo-Mumba nickade in 0-2 för gästerna Häcken. Men Sirius reste sig snabbt och Mani Tourang började med att reducera efter en hörna och Daniel Hoch kunde elva minuter senare kvittera på straff. Men det var Häcken som var det starkare laget och med knappa tio minuter kvar kunde Teddy Lucic, för dagen mittfältare, trycka in 2-3 via stolpen.

- Nu närmar vi oss lagen där uppe, säger segerskytten till Tv4 efter matchen.

Målen: 0–1 (23) Paulinho (Jonas Henriksson), 0–2 (54) Robert Mambo-Mumba (Daniel Larsson), 1-2 (61) Mani Tourang (Mattias Johansson), 2-2 (73) Daniel Hoch (straff), 2-3 (83) Teddy Lucic (Jonas Henriksson).

Varningar, Sirius: Mattias Johansson, Mani Tourang, Tighe Dombrowski, Olle Kullinger.

Domare: Johnny Lundbäck.

Publik: 2 433 (på Studenternas IP).

Bunkeflo:

Jon Rytterbro- Linus Smedjegården (87), Jonas Lundmark, Gustaf Segerström, Tighe Dombrowski- Mattias Johansson, Andreas Eriksson, Pierre Gallo, Fredrik Olsson (61)- Daniel Hoch, Mani Tourang

Avbytare: Olle Kullinger (61), Daouda Sall (87).