Uppdaterad 2013-02-24 | Publicerad 2013-02-23

Nu har stjärnan snart gjort mål på samtliga lag

Leo Messi avgjorde mötet med Sevilla.

Nu har stjärnan nätat mot samtliga lag i La Liga den här säsongen utom Celta Vigo.

Barcelona föreföll till en börjat skakat efter onsdagens 2–0-förlust mot Milan i Champions League.

Och tre minuter före paus kom en riktig kalldusch över Camp Nou.

Förre Barça-spelaren Alberto Botía (som bara fick göra ett inhopp i Barça-tröjan under sin sejour i klubben) nådde högst på ett inlägg från Jorge Moreno och knoppade in 1–0 för mittenlaget Sevilla.

Den riktiga paniken hann dock aldrig inträffa för Barça – som vände till 2–1 på åtta minuter, tidigt i andra halvlek.

15 poäng före

David Villa nickade in kvitteringen på Dani Alves inlägg och Leo Messi petade in ledningsmålet från nära håll.

Målet innebär att Messi gjort mål på samtliga lag i La Liga den här säsongen utom Celta Vigo. Han har chansen att näta även mot dem den 31 mars.

Tidigare på kvällen vann Real Madrid över Deportivo La Coruna med 2–1.

Barcelona toppar efter 25 omgångar La Liga på 68 poäng, 15 poäng före Atletico Madrid och 16 poäng före Real Madrid.