Först meddelade PSV Eindhoven att Andreas Isaksson inte får vara kvar i klubben.

I dag valde man att peta honom när laget kryssade, 3-3, mot VVV Venlo.

Ola Toivonen spelade hela matchen och stod för ett mål och en assist.

Andreas Isaksson har varit given i PSV Eindhoven sedan han kom till klubben från Manchester City 2008.

För några veckor sedan berättade Isaksson att han inte blivit erbjuden någon förlängning med PSV.

Hans sista år i Holland kan dock bli jobbigt.

I dag valde managern Fred Rutten att bänka Isaksson och i stället satsa på Przemyslaw Tyton.

Men den 24-årige polske målvakten hade ingen rolig dag.

Tappade 2-0-ledning

PSV ledde med 2-0 i halvtid och såg ut att gå mot tre säkra poäng. Men i andra halvlek kom en målkavalkad från hemmalaget.

I den 48:e minuten nickade Ferry de Regt in reduceringen och fyra minuter senare kom kvitteringen.

Anfallaren Uche Nwofor bjöd på ett riktigt klassavslut när han snyggt skruvade in bollen i bortre krysset.

Ett riktigt drömmål

Två minuter senare kom dock dagens vackraste mål.

Den 23-årige försvararen Maya Yoshida kom perfekt till bollen i straffområdet, gick upp och mötte den med en cykelspark och såg bollen sitta stenhårt över Tyton.

Ola Toivonen inledde målskyttet efter elva minuter och svensken låg även bakom 3-3.

Han skarvnickade en hörna fram till Wilfred Bouma som satte kvitteringen.

PSV ligger femma i ligan medan VVV Venlo är 16:e lag.