Dzeko/Tevez bakom segern

Sergio Agüero är skadad och Mario Balotelli uppges behöva en ögonoperation.

Då bevisade Edin Dzeko och Carloz Tevez att även de håller världsklass.

Två spelare Manchester City försökt att sälja.

Sergio Agüero är borta från spel efter sin knäskada och enligt Daily Mail förbereder sig Mario Balotelli för en ögonoperation. Då valde Manchester Citys manager Roberto Mancini att mönstra Carlos Tevez och Edin Dzeko i anfallet mot Queens Park Rangers.

Dzeko var på väg till Juventus under sommarens transferfönster men blev kvar i City, enligt uppgifter i brittisk press då laget misslyckades med att värva en ny anfallare. Det ska nog Mancini vara glad för.

Bakom två mål

Efter att Yaya Touré gett City ledningen hemma mot QPR kvitterade Bobby Zamora. Då klev Dzeko in i handlingen.

26-åringen gav återigen hemmalaget ledningen bara två minuter efter Zamoras kvittering, assisterad av Carlos Tevez. På tilläggstid bjöd Dzeko tillbaka genom att skjuta ett skott som Tevez kunde styra in till 3-1.

– Jag tycker att vi spelade bra i första halvlek men vi har ett problem just nu. När vi har en målchans gör vi inte mål och då kan matcher förändras, säger managern Roberto Mancini till ESPN.

Även Tevez som bekant en spelare Mancini tidigare försökt sälja. Det var under förra årets vinterfönster där förhandlingarna med Milan till sist strandade.