8-20 i avslut.

En drös kvalificerade målchanser.

Ändå fick Assyriska nöja sig med en poäng borta mot Ängelholm i Superettan.

– Men vi jobbar på, det finns inget annat, säger mittbacken Linus Malmborg till Sportbladet.

I den senaste omgången av Superettan spelade Assyriska fantastisk fotboll i 70 minuter. Södertälje-laget mötte Degerfors och gick upp i en 2-0-ledning med Christopher Brandeborn som offensiv härförare - men efter slutsignalen stod det 2-2 på resultattavlan.

I går kväll var det dags att ta nya tag borta mot Ängelholm, som hade frisk vind i seglen efter 2-1-segern mot Hammarby.

Ett frustrerat Assyriska fick dock vända hem från Olympia i Helsingborg med en poäng i bagaget - och 20 avslut på motståndarmålet.

Slog hörnan i mål

Junes Barny gav hemmalaget ledningen i den fjärde minuten med en lurig hörna rakt in i mål, men resten av matchen handlade om en enda lång forcering från Assyriskas sida.

Admir Aganovic bredsidade in kvitteringen innan han brände en handfull kvalificerade målchanser både i första och andra halvlek. Alexander Nilsson, George Makdessi och Levon Pachajyan försökte också hamra in segerspikan i kistan, men bollen ville inte in.

Till och med mittbacken Sotirios Papagiannopoulos prövade lyckan förgäves - och efter matchen var hans kollega i mittlåset besviken.

Tråkigt med kryss trots totaldominans?

– Ja, så ser jag på det. Men vi jobbar på, det finns inget annat, sa Linus Malmborg till Sportbladet.

Ängelholm inte ofarliga

En poäng vunnen eller två förlorade - Assyriska ska ändå vara tacksamma över att Ängelholm inte lyckades sno alla tre.

Trots att de rödvita tilläts operera fritt över stora delar av planen stack hemmalaget ut med sina farliga distansskott som smet utanför stolparna.

1-1 innebär att Assyriska parkerar på tionde plats med fem poäng inspelade, medan Ängelholm har lite mer häng på topplagen med sina sju pinnar.