Utbrottet efter Reals andra straffblåsning

Publicerad 2013-10-26

Ronaldo rasande: Jag förstår honom

Real ansåg sig blåsta på en straff i den första halvleken mot Barcelona.

När sedan Cristiano Ronaldo gjordes ner men domaren friade igen brast det för portugisen.

– Det var domaren som avgjorde, säger Reals Sergio Ramos enligt C More Sport.

Strax innan halvtid, vid ställningen 0-1, bröt Sami Khedira igenom Barcelonas försvar. Skottet räddades av Victor Valdes och reflekterades ut på försvararen Adrianos arm.

– Enligt den spanska regeln är det straff. Sedan har jag upprepat många gånger att jag inte gillar den där regeln, säger experten Joachim Björklund i C More Sport.

Bad på sina knän

Khedira protesterade kraftfullt men fick inget gehör. I andra halvlek skulle tysken ändå få en överman när det kommer till protester.

I den 71:a minuten var det Cristiano Ronaldos tur att falla i straffområdet efter en knuff i ryggen från Barcelonas Javier Mascherano. Ronaldo var säker på sin sak och kastade sig, efter att ha sett domarens avvärjande gester, ner på knä och bad i desperation till den assisterande domaren.

– Vissa saker kan man inte göra något åt. Det var straff. Det var domaren som avgjorde, säger Sergio Ramos enligt C More Sport.

Barcelona vann matchen med 2-1.