Två minuter och fem sekunder.

Längre dröjde det inte innan Argentina tog ledningen.

Mikael Lustig styrde olyckligt in bollen i eget mål.

Nej, det blev ingen lustig svensk start för Sverige i vänskapsmatchen mot Argentina på Friends Arena. Veteranen Anders Svensson tappade bollen på mittplanen och Argentina iscensatte en sylvass kontring.

Gonzalo Higuain fick bollen från Angel Di Maria, skaffade sig skottläge och sökte bortre stolpen. Men hemjobbade högerbacken Mikael Lustig styrde bollen i eget mål, otagbart för Andreas Isaksson som var på väg åt andra hållet.

I 18:e minuten kvitterade Sverige på hörna. Mittbacken Jonas Olsson nådde högst på en hörna från Kim Källström och nickade in 1–1.

Två minuter senare tog tog Argentina ledningen på nytt när Kun Agüero satte 2–1 på ett friläge i misstänkt offsideposition. Och ytterligare tre minuter senare satte Higuain 3–1 när han petade in returen på Leo Messis skott.

– Vi är lite för naiva och anfaller med för mycket folk. Det straffar sig mot bra lag, säger Jonas Olsson till TV4.

Argentina vann till slut matchen med 3–2.