Publicerad 2013-03-02

Tog tredje segern – hoppet lever för Londonlaget

Harry Redknapp fick se sitt lag vinna.

Vänder det nu, Queens Park Rangers?

Jättejumbon tog i dag sin tredje seger när bottenkonkurrenten Southampton besegrades och nu har det storspenderande laget bara fyra poäng upp till säker mark.

– Det var en stor vinst för oss, säger tränaren Harry Redknapp.

Det har varit en miserabel säsong för QPR.

Besvikelserna har staplats på hög och Loftus Road har varit en ångestfylld arena, med ett hemmalag som har sett ut att flyttas ned hela säsongen.

Men i dag greppade man det sista (?) halmstrået när Southampton, på bortaplan, besegrades med 2-1.

Bothroyd hjälte

Nyförvärvet Loïc Rémys tidiga ledningsmål kvitterades precis innan halvtid då Gaston Ramirez slog till på en svag retur från målvakten Julio César.

Efter dess skulle andra halvlek bli en ensidig affär där Southampton öste på mot QPR-målet.

Men 13 minuter från full tid slog tidigare Manchester United-spelaren Park Ji-sung ett fint inlägg som Jay Bothroyd enkelt kunde stöta in.

QPR höll undan och Harry Redknapp kunde nöjt se sitt lag ”sno” åt sig tre poäng – lagets tredje seger den här säsongen – på St. Mary's Stadium.

– Det är svårt att komma hit och Southampton är ett bra lag, men det är belöningen för hårt arbete, säger Redknapp enligt AP.

Nu har Londonlaget bara fyra poäng upp till Wigan på säker mark.