Nolito och Messi målade i storseger

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-11-10

Messis nionde mål – på sex matcher

BARCELONA. Real Madrid slog Murcia med 5-1.

Barcelona ville inte vara sämre och när Leo Messi slog in 5-1 mot Ceuta var det argentinarens nionde mål på de senaste sex matcherna.

Nu är Spaniens båda giganter vidare i spanska cupen.

Barcelona hade redan en betryggande 2-0-ledning med sig från första mötet med Ceuta och var aldrig illa ute på Camp Nou.

Efter bara en dryg minut gav Barcelonas b-lagsspelare Nolito hemmalaget ledningen och fem minuter senare utökade Gabriel Milito ledningen till 2-0, för ett Barcelona som startade i princip utan ordinarie spelare i startelvan.

Ceuta, som till vardags håller till i den spanska tredjedivisionen, reducerade genom ett mål av Guzman, men därefter var det Barcelona styrde och ställde.

Messi inbytt

3-1 kom strax efter paus från Pedros fötter och i 64 minuten satte Bojan Krkic 4-1, en skön revansch för Bojan som hade missat en straff tidigare under matchen.

I mitten av andra halvlek bytte Barcelonas tränare Pep Guardiola in Leo Messi, till publikens förtjusning, och Messi svarade med att fastställa slutresultatet till 5-1.

Det var Leo Messis nionde mål på hans senaste sex matcher, där han inte gått mållös av planen vid ett enda tillfälle.