Dagens namn: Ursula, Yrsa

Norrköping upp i serieledning

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-05-28

– besegrade Falkenberg klart

IFK Norrköping leder Superettan efter att idag ha besegrat Falkenberg hemma med 3-0.

Segern grundlades redan efter tio minuter när Mikael Blomberg gjort 1-0 men stängde matchen gjorde hemmalaget istället i början av den andra halvleken. Gardar Gunnlaugsson gjorde två mål på mindre än tre minuter redan innan tio minuter hunnit gå av den andra halvleken och IFK tog i och med detta steget upp på 17 poäng och leder nu serien två poäng före Sirius.

I dagens två andra matcher spelade Degerfors 0-0 hemma mot Enköping och Åtvidaberg slog Bunkeflo hemma med 2-1. Degerfors har efter sju omgångar fortfarande inte vunnit i årets serie och med bara två poäng ligger man sist i Superettan tre poäng under Öster och Sylvia.