Publicerad 2011-11-22

Valencia rasar efter Real-tränarens vilda målfirande

Mourinhos galna jublande.

BARCELONA. José Mourinhos målfirande mot Valencia blev helgens snackis i Spanien.

Men i motståndarlaget är Real Madrid-tränarens gester inte särskilt uppskattade.

– Han brister i respekten mot oss, säger Valencias Mathieu.

Real Madrid såg ut att ha vunnit matchen på Mestalla vid 2–0 i andra halvlek i lördags, men då hade dramat bara börjat. Valencia reducerade, men Real Madrid utökade till 3–1 och avbytaren José Callejón fick finna sig i att tränaren José Mourinho hoppade upp på hans rygg för att fira målet. Valencia kom tillbaka ännu en gång när Roberto Soldado gjorde 2–3 och i matchens 94:e minut tog bollen på en liggande Gonzalo Higuaín i Real Madrids straffområde, någonstans i brösthöjd. På armen, menade Valencias spelare, men domaren valde att fria och Real Madrid gjorde ännu ett litet ryck i tabellen med tre prestigepoäng på Mestalla, något som Barcelona inte lyckades med i mötet med Valencia tidigare i höst.

Valencias yttermittfältare Mathieu var inte imponerad av Mourinhos firande.