Torsdag 16/6: IFK Norrköping – Örebro SK.

Lördag 18/6: BP – Mjällby, Ljungskile – Västra Frölunda.

Söndag 19/6: AIK – Västerås SK, Trelleborg – GAIS, Väsby – Boden, Öster – Falkenberg.

0–1 David Elm (29), 1–1 Peter Nyström (80), 1–2 Viktor Elm (89).

Varningar, Frölunda: Erkan Saglik, Peter Hedin.

Falkenberg: Jens Josefsson, Jens Gustafsson.

Publik: 520 (på Ruddalen).

Domare: Johnny Lundbäck.

Matchen

Västra Frölunda åkte på en ny tung förlust och är fast förankrat i botten av tabellen. Tränaren Gerth Larsson var missnöjd med insatsen senast i förlustmatchen mot BP och gjorde flera förändringar i startelvan. Detta hjäpte dock inte för i första halvlek handlade det mest om gästande Falkenberg. David Elm gav också laget följdriktigt ledningen efter 29 minuter på ett mycket snyggt anfall. FFF skapade ytterligare tre vassa chanser under de första 45 minuterna och pigge Rodevåg var ett ständigt orosmoment för hemmaförsvaret så 0-1 i paus var snarare i underkant. Efter paus bytte matchen skepnad och ett betydligt mer taggat Frölunda tog över helt. Man fick dock sällan ut några riktiga farligheter av sitt konstanta tryck och det krävdes slarv i bortaförsvaret för att Peter Nyström skulle kvittera med tio minuter kvar. Därefter vaknade dock Falkenberg till igen och man lyckades också forcera in ett vinstmål i den 89:e minuten. Lagen ägde varsin halvlek och totalt sett hade nog oavgjort varit mer rättvist.