Svensken kvitterade till 1–1 mot Chelsea.

Men Newcastle förlorade till slut med 2–1.

Efter en trevande säsongsstart för Alexander Isak med en hel del skadeproblem är han nu tillbaka.

Under söndagseftermiddagen i Newcastles match mot Chelsea var det dags för svensken att få nätkänning igen.

I den 32:a minuten kom Lewis Hall kom förbi på kanten och Alexander Isak lämnades helt ensam i straffområdet.

Vänsterbacken spelade in den till Isak som rakade in bollen förbi Robert Sanchez i Chelsea-målet.

Efter en kortare VAR-granskning bekräftades målet som är 25-åringens andra för säsongen.

Hade ytterligare lägen

Svensken hade också ytterligare lägen att utöka sin målskörd. I andra halvlek rundade Isak målvakten och försökte sen lägga in den i öppet mål.

Det lyckades inte 25-åringen med och det hela slutade med förlust för Newcastle.

2–1 blev slutresultatet efter mål av Nicolas Jackson och Cole Palmer för Chelsea.