Luca Toni gjorde sin debut för Juventus.

Men det blev en annan anfallare som stal showen.

Med tre mål frälste Edison Cavani Napoli – som krossade Juve.

– Vi har fortfarande mycket att förbättra, säger matchhjälten.

Förhandssnacket handlade mest om debuterande Luca Toni. Den nyblivne Juventusanfallaren var överraskande med från start i Torinolaget och bildade anfallspar med Amauri medan Alessandro Del Piero fick börja på bänken.

Toni hade visserligen en boll inne – men målet dömdes bort.

Stal showen

I stället var det en annan anfallare som stal showen.

Napolis urugayan Edison Cavani gav hemmalaget ledningen på nick i den 20:e minuten. Sex minuter senare gjorde han 2–0 – också det på nick.

I den andra halvleken fullbordade sedan Cavani sitt hattrick när han gjorde 3–0. Det tredje målet för matchen och det tredje målet på nick.

Leder skytteligan

Målen gör att Cavani nu seglar upp till toppen av Serie A:s skytteliga när han ligger på 13 mål, lika många som Antonio Di Natale som i dag gjorde två mål för Udinese.

Samtidigt går Napoli upp på andraplats i serien och har nu fyra poäng upp till Milan som tappade poäng i dag.

– Vi har fortfarande mycket att förbättra. Vi vann en jättebra match men gjorde ändå mycket fel också. Vi måste bli mer jämna i varje match, säger Cavani enligt AP.