Dagens namn: Orvar

Ny smäll för Liverpool

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-01-02

Fick bara 1-1 mot Championship-laget Reading

Utslaget ur Champions League och långt bak i Premier League. I dag kom ännu en smäll för Liverpool när det bara blev 1-1 i FA-cupen mot Reading.

Liverpool ställde upp med det bästa laget, både Fernando Torres och Steven Gerrard spelade. Ändå var det League Championship-laget Reading som tog ledningen genom Simon Church som stötte in bollen efter väldigt tafatt försvar av Liverpool. Steven Gerrard kunde få in kvitteringen tio minuter senare, men fler mål blev det inte.

Torres hade chanser

Inte ens när Readings målvakt Adam Federici fick kramp i mitten av den andra halvleken och tvingades utgå var Liverpool riktigt nära ett segermål, trots ett par chanser för Torres. De rödklädda verkade snarare nöjda med ett oavgjort resultat samtidigt som Reading kämpade frenetiskt för ett segermål.

Nu väntar ett omspel på Anfield den 12 januari. Med all säkerhet är det något Liverpools manager Rafael Benitez velat klara sig utan då Liverpool möter Tottenham bara två dagar tidigare i ligaspelet.