Publicerad 2012-11-11

Svarade med ett mål

Efter bara två minuter sänktes Cristiano Ronaldo, 27, av en armbåge.

Portugisen började blöda kraftigt och spelade bara en halvlek.

Cristiano Ronaldo är van vid att vara hårt uppvaktad – men David Navarro, 32, gick över gränsen. Efter bara två minuter satte försvararen in en ful armbåge vid ögonbrynet på den portugisiske landslagsmannen.

Ronaldo föll till marken och började blöda kraftigt vid ögonbrynet. Läkarna var snabbt på plats och tog Ronaldo av planen för att plåstra om honom så att han kunde spela vidare. Domaren César Muniz verkade inte ha sett armbågen, Navarro klarade sig utan varning.

Gav igen

Ronaldo spelade vidare och efter 20 minuter gav han Real Madrid ledningen. Efter ett inspel från Xabi Alonso smällde Ronaldo in 1-0-målet på regndränkta Estadi Ciutat de Valencia.

27–åringen byttes ut i halvtid och fick se anfallstalangen Alvaro Morata ge Real Madrid segern med 2-1.