Kún Aguero har ont. Det sved säkert att han blev utvisad senare också.

Fyra röda kort, 14 gula, och bråk med publiken.

Madridderbyt mellan Atlético och Getafe blev glödhett.

När skandalmatchen var över hade Atletico vunnit med 1–0.

Matchens enda mål föll redan efter 20 minuter. Simao slet sig loss längs vänsterkanten och serverade ett vackert markinlägg till Diego Forlan som enkelt kunde styra in bollen i mål.

Men därefter var det mer krig än skönspel. Efter paus spårade matchen ur fullständigt – med fyra röda kort som följd.

Målvakten käftade med publiken

Förste syndaren blev Atléticos Sergio Aguero som tvingades lämna planen då han fick sitt andra gula kort efter att ha tagit bollen med handen.

Men Getafe passade inte på att utnyttja det numerära överläget utan drog i stället på sig två utvisningar. Lucas Matias Licht lämnade planen bara sju minuter efter Aguero och ytterligare fyra minuter senare visades målvakten Pato Abbondazieri ut efter att – helt obegripligt – tagit med händerna utanför straffområdet. Abbondazieri passade för säkerhets skull även på att munhuggas med Atleticos publik. Utespelaren Cosmin Contra fick ställa sig i målet då Getafe hade förbrukat alla sina byten.

Det var dock inte slut där. Bara två minuter senare jämnade Antonio Reyes ut antalet spelare på planen genom en idiotisk tackling på De la Red.

Domaren Carlos Gomez la till sju minuter, men resultatet stod sig matchtiden ut.

Real Madrid toppar fortfarande ligan, fyra poäng före Barcelona som vände och vann med 2–1 mot La Coruna. Ytterligare en poäng bakom skuggar Atletico Madrid.