Vände underläge 0-1 till seger 3-1 på tjugo minuter mot Örgryte

Norrköping stormar mot allsvenskan.

På onsdagskvällen kom sjunde raka segern.

På 20 minuter vände man underläge 0-1 till seger 3-1 mot ex-allsvenska Örgryte.

Norrköping ångar på mot allsvenskan.

Trots underläge med 0-1 och bara 20 minuter kvar att spela lyckades Norrköping vända mot Örgryte och ta sin sjunde raka seger i superettan.

Ex-allsvenska Örgryte tog ledningen genom Ken Fagerberg efter tolv minuter och såg faktiskt ut att ta viktiga poäng på Parken.

Men när Örgryte fick Robin Jonsson utvisad i 68:e minuten kom vändningen.

Daniel Bamberg kvitterade i den 71:e minuten, Gardar Gunnlaugsson satte 2-1 i den 75:e minuten och Bruno Santos punkterade matchen i den 83:e minuten med sitt 3-1 mål.

Norrköping toppar nu superettan i överlägsen stil och har hela tolv poäng ned till tvåan Sirius och 15 poäng ned till Sundsvall som parkerar under det allsvenska strecket.

Norrköping är dessutom obesegrade så här långt i superettan.

– Öis stod upp bra, de är det lag vi haft absolut jobbigast mot hemma på Idrottsparken, säger Norrköpings tränaren Mats Jingblad till TT.

Sportbladet.se (websport@aftonbladet.se)