Det var bara två minuter kvar av tilläggstiden.

Då avgjorde René Makondele efter kaos i Syrianskas straffområde.

– Det är förjävla dåligt, säger lagkaptenen Sharbel Touma.

Sharbel Touma kritisk. Foto: Canal plus

Häcken tvingades byta tröjor mitt under matchen mot Syrianska eftersom färgerna var för lika.

Men det var inget som störde spelarna.

Tre minuter före paus gav Martin Ericsson Häcken ledningen efter att satt en frispark rakt upp i krysset.

Syrianska kunde dock kvittera i den andra halvleken efter att Louay Chanko slängt sig fram och klippt till. Bollen studsade först i marken och gick sedan i en båge över Christoffer Källqvist i målet.

”Känns för lamt”

Det såg länge ut att sluta 1-1. Men på tilläggstid, med två minuter kvar av matchen, kom avgörandet.

Lasse Staw stod först för en bra räddning på Joel Johansson skott. Men efter kaos i Syrianskas straffområdet gick bollen till en helt fri René Makondele var Syrianskamålvakten chanslös.

– Det är rent slarv, jag vet inte vad som händer. Vi tappar markeringen helt. Det är förjävla dåligt, säger lagkaptenen Sharbel Touma till Canal plus och fortsätter:

– Det känns för lamt, vi får inte igång ett spel alls. Det går för långsamt och vi tappar bollen enkelt. Vi kommer aldrig in i en rytm.

Haris Skenderovic drog dessutom på sig rött kort med sekunder kvar av matchen efter att ha sänkt Tom Söderberg med en armbåge.