Ronaldos hjärnsläpp

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-12-05

Utvisad matchhjälte mot Almeria

Det mesta handlade om Cristiano Ronaldo när Real Madrid mötte Almeria.

Ronaldo låg först bakom Reals magiska vändning i slutet av matchen för att sedan tappade humöret fullständigt och bli utvisad efter att ha sparkat ner Juan Ortiz i en ful eftersläng.

24-åringen riskerar nu flera matchers avstängning.

Real Madrid var riktigt illa ute i hemmamatchen mot Almeria. Efter 62 minuter gjorde Uche 2-1 till bortalaget och paniken började att sprida sig på Santiago Bernabéu.

Då tog Cristiano Ronaldo och Gonzalo Higuaín över showen.

Ordnade straff

Higuaín kvitterade i den 73:e minuten efter slarv av Almeria i eget straffområde. Argentinaren fanns också med i förarbetet till ledningsmålet.

22-åringen lade en delikat djupledspassning till Ronaldo som störtade mot mål. Portugisen hakade i målvakten Diego Alves och föll i straffområdet.

Ronaldo tog själv hand som straffen, som han brände. Men Karim Benzema kunde ta vara på returen till 3-2.

Sparkade ner motspelare

Portugisen, som även hade assisterat Sergio Ramos till Reals första mål, spikade sedan slutresultat 4-2 efter fint förarbete från Higuaín.

Men i slutminuten tappade 24-åringen huvudet fullständigt. Ronaldo fick en ful smäll av Juan Ortiz i bakhuvudet och svarade med att brutalt sparka ner sin motspelare.

Domaren visade det röda kortet och Ronaldo riskerar nu flera matchers avstängning.

Svenske Henok Goitom kom i den 70:e minuten för Almeria men gjorde inget större intryck i matchen.