Tottenham ledde med 2–0 efter 18 minuter.

Men räkna aldrig ut tyska lag.

Werder Bremen krigade till sig en poäng genom att forcera in 2–2.

Tottenham fick annars en drömstart på Champions League-debuten. Publiken på Weserstadion hann knappt bänka sig innan det small bakom hemmamålvakten Tim Wiese.

I tolfte minuten försökte Gareth Bale nå Peter Crouch med ett inlägg från vänster, men Werder Bremens finske back Petri Pasanen styrde in bollen i eget mål.

Tidigt byte

Åtta minuter senare var det dags igen. Rafael Van Der Vaart slog ett inlägg från vänster och Peter Crouch vann höjdduellen mot Pasanen och nickade in 2–0.

Werder Bremens tränare Thomas Schaaf kände sig tvungen att agera och bytte redan efter 37 minuter ut mittfältaren Philipp Bargfrede mot den mer offensivt lagde Aaron Hunt.

Men tyska lag är knappast kända för att vika ner sig i första taget och bytet gav effekt.

Crouch nära avgöra

Två minuter före paus nickskarvade Hugo Almeida in reduceringen på Wesleys inlägg. Och två minuter efter paus sköt Marko Marin in kvitteringen intill Carlo Cudinis högra stolpe.

Publiken uppskattade hemmalagets upphämtning så mycket att man gav spelarna stående ovationer.

Tottenham var sedan närmast segern, men Peter Crouch sköt utanför när han frispelades med bara tre minuter kvar.