Beckham och Raul bakom segern mot Deportivo

där satt den David Beckham och Raul jublar efter Madrids seger.

Real Madrid ångar på i toppen av La Liga.

I kväll vann Fabio Capellos mannar över Deportivo la Coruna med 3–1.

Real Madrid tog ledningen i 27:e minuten genom ett omdiskuterat mål av Sergio Ramos. Mitt i en lilavit röra lyckades backen få en fot på bollen och peta in matchens första mål, ett mål som föregicks av en misstänkt handpåläggning av van Nistelrooy.

van Nistelrooy avgjorde

I andra halvlekens nionde minut kvitterade Joan Capdevila efter att David Beckham misslyckats med en rensning. Tre minuter senare revanscherade sig den nyuttagne landslagsmannen när han slog ett perfekt inlägg till Raúl som nickade in 2–1. En kvart före slutet avgjorde Ruud van Nistelrooy med sitt 23:e mål för säsongen.

Ligatrean Sevilla är fem poäng efter Real Madrid, men har en match mindre spelad. Laget spelar hemma mot Zaragoza på söndag.

Fjärdeplacerade Valencia förlorade hemma mot Villareal med 2–3, ett resultat som innebär att Valencia inte längre kan vinna ligan.