Då var Wayne Rooney, 28, fullständigt briljant på BayArena i Leverkusen.

Engelsmannen låg bakom fyra av fem mål i 5-0-vinsten.

I somras var det diskussioner kring Wayne Rooneys vara eller icke vara i Manchester United. Den engelska klubben ska vara nöjda med att de valde att behålla britten.

Rooney har startat Premier League briljant och i kvällens möte med Bayer Leverkusen i Champions League var han strålande.

I den 20:e minuten skickade han in ett inlägg från vänster där Antonio Valencia enkelt kunde stöta in 1-0. Tio minuter senare slog Rooney en frispark som Leverkusens Emir Spahic skarvade in i eget mål.

I en rörig situation i den 65:e minuten fick Rooney iväg ett skott på mål, som målvakten räddade. Jonny Evans höll sig framme och satte trean.

Drömanfall av United

Sedan kom kvällens vackraste fullträff.

Shinji Kagawa bjöd på en fantastiskt känslig lyftpassning över Leverkusens försvar och in till Rooney, som i sin tur lyfte bollen över målvakten och en försvarare. Chris Smalling kunde enkelt göra 4-0.

I slutet av matchen sprang Nani igenom det tyska försvaret, rundade målvakten och satte 5-0.

United leder grupp A på elva poäng, Sjachtar Donetsk ligger bakom på åtta poäng.