Vände underläge till seger – och tog sin första titel på fyra år

Firar titeln Flera Realspelare firar ligatiteln med en tv-puckshög. Vem som ligger underst? Vi gissar på tvåmålsskytten Reyes...

Men Real reste sig, vände på matchen och tog tillbaka titeln till Madrid.

José Antonio Reyes blev Reals stora hjälte med två mål i andra halvlek.

– Jag är bara lycklig nu, säger tränaren Fabio Capello.

Avslutningen av spanska La Liga blev ett rafflande drama.

Real Madrid gjorde en katastrofalt dålig första halvlek mot Mallorca som tog ledningen med 1-0 genom Varela.

Reyes stor hjälte

Samtidigt ryckte Barcelona sönder Gimnastic och avgjorde matchen i första halvlek.

Real Madrid hade inget annat val än att gå ut och vända mot Mallorca – och det var precis vad man gjorde.

José Antonio Reyes fixade den viktiga kvitteringen med drygt 20 minuter kvar att spela.

Det målet tände Real och det fullsatta Bernabeu som helt plötsligt fick vittring på ligatiteln.

Tio minuter senare kände de smaken.

Diarra nådde högst på en hörna och nickade bollen hårt ner i marken mot mål.

Mallorca-målvakten Moya petade undan men inte bättre än på närmaste back, Basinas, och bollen trillade in i mål.

Casillas grät

Galna scener utspelade sig på Bernabeu. Skadade Ruud van Nistelrooy såg hur pigg ut som helst och sprang in på planen för att fira målet.

Målvakten Casillas kunde inte hålla tårarna tillbaka.

När sedan José Antonio Reyes drog in 3-1 med sju minuter kvar att spela var saken klar.

På slutsignalen exploderade hela Bernabeu i ett enorm segervrål samtidigt som konfetti regnade över arenan.

Titeln var Real Madrids första på fyra år och den 30:e i historien.

Frågan är nu vad som händer med tränaren Fabio Capello som omgärdats av rykten hela säsongen.

– Jag är inte orolig för framtiden, säger Capello.

– Jag har inga problem, jag är bara lycklig just nu.

Titeln var Capellos andra i Real. Den första tog han redan 1997.

Senaste tio vinnarna i spanska ligan

Real Madrid blev spansk mästare i fotboll efter seger hemma mot Mallorca. Här är de tio senaste vinnarna.

Fakta: Real Madrid