Dagens namn: Birgitta, Britta

Sevilla tappade i toppstriden

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-04-01

Fick bara 0–0 mot Osasuna

Sevilla, tvåa i spanska La Liga, tappade två dyrbara poäng då man bara fick 0–0 borta mot Osasuna på söndagen. Därmed är man två poäng bakom Barcelona som slog Deportivo La Coruna med 2–1 på lördagen.

Ett nickmål av Robinho såg till att Real Madrid återtog tredjeplatsen, fem poäng bakom Barcelona. Ruud van Nistelrooy hade gett Real ledningen borta mot Celta Vigo på straff i första halvlek. Lopez Angel kvitterade innan paus efter en vacker klackframspelning från Nene. Sedan dröjde det ända till den 83:e minuten innan Robinho kunde avgöra.

Zaragoza hade 2–0 mot Getafe men hemmalagets Manu Del Moral och Javier Casqeuro såg till att det blev en poäng var för lagen.

I Santander var det målkalas när hemmalaget slog Bilbao med 5–4 efter 0–1 i halvtid. Nikola Zigic gjorde tre av målen även om hans andra, 4–2, angavs som självmål. Joseba Etxeberria satte två för gästerna.