Tummen upp för Sevilla

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-05-27

– men segern mot Zaragoza satt långt inne

Tummen upp. Frederic Kanoute signalerar till fansen efter Sevillas seger.

Sevilla kom undan med blotta förskräckelsen och är kvar i toppstriden i spanska ligan efter seger med 3–1 mot Zaragoza.

Sevilla dominerade stort och skapade målchans efter målchans. När domaren blåste för straff i den 52:a minuten, vid ställningen 1–0, hade Frederic Kanouté ett ypperligt tillfälle att avgöra matchen.

I stället sköt han högt över målet, vilket såg ut att bli ödesdigert då Zaragoza med en kvart kvar av matchen kvitterade på en hörna.

Men Alexander Kerzhakov blev matchhjälte med sitt 2–1-mål ett par minuter från slutet. Kanouté fick dessutom liten revansch för missen, när han satte 3–1 på tilläggstid.

Sevilla ligger därmed kvar bara två poäng bakom Real Madrid och Barcelona i kampen om den spanska ligatiteln.