Real Madrid vände och vann

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-10-28

Även ärkerivalen Barcelona vann

Toppklubbarna Real Madrid och Barcelona tog båda enkla segrar i spanska ligan på söndagskvällen.

Real Madrid, som toppar tabellen, hemmabesegrade Deportivo la Coruna med 3–1. Redan i andra minuten tog gästerna ledningen genom Xisco, men Ruud van Nistelrooy kunde snabbt kvittera på straff.

Därefter dröjde målen ända till slutskedet när Real tryckte in en högre växel och slog till två gånger om. Först nätade Raul i 79:e minuten och kort därefter var det brasilianaren Robinhos tur att notera sig i målprotokollet.

– Vi spelare inte särskilt bra, men vi är fortfarande ett nytt lag och vi ligger i topp. Föreställer er hur det skulle vara om vi spelade bra, sade Reals mittfältare Wesley Sneijder till Radio Marca efter matchen.

Real leder spanska ligan, två poäng före ärkerivalen Barcelona som enkelt besegrade Almeria med 2–0 på Nou Camp.

Thierry Henry och Lionel Messi gjorde Barcelonas mål.

De övriga matcherna slutade så här: Levante–Atletico Madrid 0–1, Osasuna–Real Valladolid 2–2, Racing Santander–Getafe 2–0, Real Murcia–Huelva 1–0, Real Zaragoza–Villarreal 4–1.