Fotbolls- EM: Spelschema med alla matcher och tv-tider

Albanien kvitterade sensationellt i 95:e minuten mot Kroatien.

Volksparkstadion exploderade, inklusive tyske expertkommentatorn.

– Det är bättre än sex, säger han.

Följ alla matcher från fotbolls-EM i Sportbladets målservice

Orden kommer från den tidigare defensive mittfältaren och tyske Europamästaren från 1996 Steffen Freund.

Albanien, som föll med 1–2 i premiären mot Italien, fick en drömstart när Qazim Laçi gav landet ledningen redan efter elva minuter.

I andra halvlek kom Kroatien både ikapp och förbi genom två mål på tre minuter. Det såg då mörkt ut för albansk poäng, men i de sista övertidsminuterna hittade man kvitteringsmålet genom Klaus Gjasula.

– Vilken comeback! Det är galenskap, det här är bättre än sex, utbrast Freund.

54-åringen gjorde den ”förbjudna” flytten mellan rivalerna Schalke 04 och Borussia Dortmund 1998 och hann även spela fem år i Tottenham.

Steffen Freund.

”Det tror jag hela landet kommer göra”

Han fick medhåll av Albaniens förbundskapten Sylviio Campos.

Nästan iallafall.

– Det var en magisk sensation. Jag kommer att minnas den här matchen resten av mitt liv, och det tror jag att hela landet kommer att göra, sade han efter matchen.

Albanien ligger trea i grupp B efter två spelade matcher. Man har samma poäng som fyran Kroatien och två poäng upp till Spanien och Italien – som möts i kväll för att slutföra andra omgången i gruppen.