Stjärnan bombade in 2–1 i slutskedet av matchen

Jermain Defoe firar segermålet för England.

England åkte ur EM på straffar mot Italien.

I dag fick lejonen sin revansch och vann en träningslandskamp med 2–1.

Jermain Defoe avgjorde med ett supermål.

Det var med tio minuter kvar av matchen, vid ställningen 1–1, som Tottenhamstjärnan tog emot en djupledsboll. Defoe stannade upp, utmanade Milanbacken Ignazio Abate, och skickade bollen i högra krysset via PSG-målvakten Salvatore Sirigu.

Dessförinnan hade Daniele De Rossi gjort 1–0 för Italien efter en kvart, och Phil Jagielka modigt kastat sig fram och kvitterat i den 27:e minuten.

Segern var en liten revansch för England eftersom det var Italien som slog ut dem i EM-kvartsfinalen efter straffläggning.

Flera spelare gjorde sin debut i den engelska landslagströjan, Tom Cleverley, Jack Ruddy, Jake Livermore och Ryan Bertrand gjorde alla sin första match. Jack Butland blev med sina 19 år den yngste engelske landslagsmålvakten någonsin.