Toivonen rasande på Ajax-svensken

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-21

Lindgren inbytt i 76:e – utvisad i 90:e

Rasmus Lindgren hade en tung kväll i prestigemötet mot PSV Eindhoven.

Ajax-svensken blev inbytt i den 76:e minuten och utvisad på tilläggstid sedan han sparkat ner storstjärnan Ibrahim Afellay.

Något som fick landsmannen Ola Toivonen att bli rasande.

Toivonen sprang fram till Rasmus Lindgren efter kapningen och skällde ut svensken efter noter. Flera spelare anslöt och domaren visade mitt i kaoset upp det röda kortet till Lindgren.

En tung kväll för 25-åringen som hade blivit inbytt först i den 76:e minuten. Men på tilläggstid kom Lindgren efter i en duell med PSV:s lagkapten Ibrahim Afellay och sparkade alltså ner stjärnan bakifrån.

Elm målskytt

Andreas Isaksson spelade också i matchen och hade en bättre kväll när han lyckades hålla nollan. Inte heller topplaget PSV hittade målet i matchen som slutade 0-0.

Rasmus Elm är samtidigt på väg tillbaka till toppformen. Efter comebacken i landslaget mot Tyskland blev den förre Kalmar-spelaren i dag målskytt för sitt Alkmaar i 2-1-segern mot Twente.